Tennisclub 't Twiske

30+ toernooi uitgesteld

30plus toernooi uitgesteld

Naar aanleiding van de nieuwe Covid19-maatregelen, die het kabinet deze week heeft afgekondigd, heeft de 30+ commissie besloten om het 30+ toernooi uit te stellen naar begin 2021.

De nieuwe maatregelen gelden in eerste instantie tot 20 oktober maar we zijn bang dat deze waarschijnlijk verlengd gaan worden. Aangezien het toernooi traditioneel plaatst vindt in de eerste week van november komen we dan in conflict met deze maatregelen.

Het 30+ toernooi staat garant voor veel publiek en een gezellige, drukke en aangeklede kantine. Dat staat haaks op de nieuwe maatregelen (geen publiek en kantine om 21:00 uur dicht met maximaal 30 personen binnen).

Het besluit om het toernooi uit te stellen naar een latere datum was dus snel genomen. Het is jammer maar het is zoals het is, maar wat in het vat zit verzuurt niet. Een exacte datum staat nog niet vast maar we denken aan januari of februari 2021. Alles natuurlijk onder voorbehoud want op dit ogenblik is er niet veel zeker. We houden jullie op de hoogte !

30+ commissie (Janine, Nora, Ellen, Mark en Erik)