Bijzondere sponsor bijdrage tijdens 30+ toernooi !

Het 30+ toernooi   gaat dit weekend weer van start. Daarbij vragen wij uw aandacht voor alle sponsoren die zich wederom bereid hebben verklaard om een bijdrage te leveren aan dit gezellige sportieve gebeuren.

Alvast heel veel dank daarvoor !

Er zijn prijzen beschikbaar gesteld voor de verloting, alle banen zijn geadopteerd door een sponsor en als hoogtepunt dit jaar hebben we de ‘Splinterprijs’ !

Splinter Auto schade is sinds kort sponsor met ook een doek op baan drie.

Op het park zal gedurende het toernooi een Fiat 500 cabrio aanwezig zijn die is gevuld met een voor ons onbekend aantal tennisballen. Door het kopen van een kans formulier bij de toernooi commissie voor de prijs van 2 euro kunt u aangeven hoeveel ballen dit volgens u zijn. Het staat iedereen natuurlijk vrij om meerdere kaarten te kopen. Iedereen kan meedingen, ook als u niet aan het toernooi deelneemt natuurlijk !

Hoe meer kaarten, hoe meer kans, en alle inkomsten komen ten gunste van de vereniging !

Natuurlijk wint u geen nieuwe auto…………maar wel een lang weekend touren in deze cabrio, op een door u te bepalen moment (voorjaar of zomer??). Indien u de auto ophaalt en uw eigen auto achterlaat bij Splinter Autoschade dan zal deze in showroomstaat worden gebracht, zowel van binnen als van buiten. Totale waarde van deze super prijs is ruim 500 euro.

De winnaar zal zondag 8 november bekend worden gemaakt. Indien niemand de juiste hoeveelheid ballen weet te raden zal degen winnen die er het dichtst bij zit. Bij meerdere juiste uitslagen zal het lot bepalen wie er wint.

We wensen iedereen een heel gezellig toernooi toe !