Club kampioenschappen 2018

Dit jaar is het weer zo ver!

De Clubkampioenschappen zullen weer van start gaan op zaterdag 23 juni t/m zondag 1 juli. In deze week kunnen de leden tegen elkaar strijden voor de titel Clubkampioen 2018!
Helaas bleek dat er vorig jaar niet genoeg animo was voor de kampioenschappen, waardoor het niet heeft plaatsgevonden.
Dit jaar is er een nieuwe commissie opgestaan om de Clubkampioenschappen een nieuw leven in te blazen. Met veel leuke en ambiteuze plannen is de commissie aan te slag gegaan, om er dit jaar een groot succes van te maken. Wat is er tenslotte leuker dan de onderlinge strijd met elkaar aan gaan voor de belangrijkste titel van het jaar. Na een zinderende strijd zal er per categorie een clubkampioen worden vermeld op ons ‘Kampioenen bord’. Het bord heeft inmiddels een ereplek gekregen in de kantine en zal daar ook gedurende het jaar blijven hangen. Zo worden de kampioenen het hele jaar erkend!

Er zullen gedurende de week verschillende leuke activiteiten plaatsvinden. Van een leuke loterij waarbij de deelnemers voor een kleine inleg grote prijzen kunnen winnen, tot het spelen van een potje super tennis, waarbij er wordt gespeeld op vier banen tegelijk!
Op vrijdagavond 29 juni zal er een gezellige feestavond worden georganiseerd met een leuke DJ en zanger, waarbij alle deelnemers en introducés kunnen genieten van de muziek en van een hapje en een drankje.
De hoofdprijs van het toernooi betreft de fiets van Dral Fietsen uit Oostzaan! Op de feestavond zal deze prijs worden verloot onder alle deelnemers op het toernooi. De voorbereidingen op het toernooi zijn dus al in volle gang!

Inschrijven voor de Clubkampioenschappen kan hier. Nieuw dit jaar is dat de uitslagen meetellen voor de rating. De Clubkampioenschappen is dus een officieel KNLTB toernooi. Naast veel
gezelligheid, dus ook keiharde strijd om de resultaten!
Indien het aantal inschrijvingen het toelaat zal er worden gespeeld in poules, zodat iedereen in ieder geval twee partijen kan spelen. Mocht het aantal inschrijvingen het niet toelaten om in poules te spelen, dan zal er worden gespeeld volgens een afvalsysteem.
De Clubkampioenschappen is toegankelijk voor alle leden met iedere speelsterkte. Er kan worden meegespeeld in de onderdelen DE, HE, DD, HD en GD, in de categorieën 4 t/m 8. Voor de oudere
jeugd is er ook de categorie 7 55+ en 8 55+.

De jeugd strijdt dit jaar ook voor de titel Clubkampioen 2018, in de onderdelen Rood, Oranje, Groen en Geel. De inschrijving voor de jeugd kan bij de jeugdcommissie via
twiske.jeugdcommissie@hotmail.com.

Schrijf je nu snel in voor het spannendste én gezelligste toernooi van het jaar!

Met vriendelijke groeten en hopelijk tot ziens op de Clubkampioenschappen 2018!,
Namens de gehele Clubkampioenschappen commissie