Clubkampioen schappen

Volgende week beginnen de Clubkampioenschappen 2019!

Echter hebben wij vanwege het aantal deelnemers besloten om het toernooi te laten plaatsvinden van maandag 24 juni t/m vrijdag 28 juni. Op vrijdag zullen we het toernooi feestelijk afsluiten met finale/ laatste poule wedstrijden, prijsuitreiking, de heerlijke broodjes shoarma van Iwan & Hans en een feest met DJ en zanger!

Wij hopen dat het net zo’n leuke week wordt als vorig jaar!

Met vriendelijke groet,
Lize, Robin, Iwan, Janine, Hans en Eline
Commissie Clubkampioenschappen TC ‘t Twiske

De planning en standen zie je (binnenkort) op :

Clubkampioenschappen

——————————————
Het is bijna weer zo ver!

De Clubkampioenschappen zullen weer van start gaan op zaterdag 22 juni t/m zondag 30 juni. In deze week kunnen de leden tegen elkaar strijden voor de titel Clubkampioen 2019!

Na vorig jaar een super geslaagde week te hebben gehad, met prachtig weer schitterende wedstrijden en geweldige prijzen kunnen we dit jaar weer de strijd met elkaar aan gaan voor de meest eervolle titel!
Mocht je de zinderende strijd overleven, zal er per categorie een clubkampioen worden vermeld op ons ‘Kampioenen bord’. Of misschien ben je wel in staat je behaalde titel van vorig jaar te verdedigen? Het bord heeft een ereplek in de kantine, zo worden de kampioenen het hele jaar erkend!

Er zullen gedurende de week verschillende leuke activiteiten plaatsvinden zoals ook de bekende Eendenloterij. Na een groot succes van vorig jaar zullen de eendjes weer hun plaats innemen in het verkoelende zwembad, zodat deelnemers en toeschouwers voor een kleine inleg grote prijzen kunnen winnen!

Op vrijdagavond 28 juni zal er een gezellige feestavond worden georganiseerd met een leuke DJ en zanger, waarbij alle deelnemers en introducés kunnen genieten van de muziek en van een hapje en een drankje.

Inschrijven voor de Clubkampioenschappen kan hier. Net zoals vorig jaar zullen de uitslagen meetellen voor de rating. De Clubkampioenschappen is dus een officieel KNLTB toernooi. Naast veel gezelligheid, dus ook keiharde strijd om de resultaten!
Indien het aantal inschrijvingen het toelaat zal er worden gespeeld in poules, zodat iedereen in ieder geval twee partijen kan spelen. Mocht het aantal inschrijvingen het niet toelaten om in poules te spelen, dan zal er worden gespeeld volgens een afvalsysteem.
De Clubkampioenschappen is toegankelijk voor alle leden met iedere speelsterkte. Er kan worden meegespeeld in de onderdelen DE, HE, DD, HD en GD, in de categorieën 4 t/m 8. Voor de oudere jeugd is er ook de categorie 7 55+ en 8 55+.

Schrijf je nu snel in voor het spannendste én gezelligste toernooi van het jaar!

Met vriendelijke groeten en hopelijk tot ziens op de Clubkampioenschappen 2019!,
Namens de gehele Clubkampioenschappen commissie