Tennisclub 't Twiske

Trainers

Paul Dogger tennisleraar bij TC 't Twiske

Paul Dogger,

Hallo,

Ik ben Paul Dogger en ben in 1972 geboren. Ik heb in het verleden proftennis gespeeld met als hoogtepunten wereldkampioen tot en met 16 jaar en speler van daviscup. Vanaf 1993 geef ik met heel veel plezier les. De laatste paar jaar echter niet op een vaste club. Nu heb ik de kans gekregen om op deze op het eerste gezicht leuke gezellige club te komen werken. Ik kan niet wachten om te beginnen en hoop snel een stuk van het meubilair te worden.

Tot gauw op de club!!!


Cor Kwast tennisleraar bij TC 't Twiske

Mijn naam is Cor Kwast,

geboren 17/05/65. Was zelf ooit niveau 1 maar moest door een blessure op mijn 23 jaar de topsport vaarwel zeggen.
Geef al tennis training vanaf mijn 18e jaar. In bezit van knltb A & B licentie.
Naast het lesgeven aan jonge jeugd, beginnende senioren en gevorderden, geef ik ook training aan de betere jeugd van Nederland, die ik meestal heb opgeleid van 6 jaar tot niveau Jong Oranje.

Naast tennis, doe ik Fitness, Mountainbiken , en skiën.

Bij vragen kunt U mij altijd mailen.

Met Sport Groet
Cor kwast
T. 06- 22 94 04 27
E. Corkwast@icloud.com


Hugo Falcon

Hugo Falcon

Aloha allemaal,

Mijn naam is Hugo Falcon, en ik heb 4 jaar geleden al de eer gehad om les te mogen geven op tennisclub t’Twiske. Na die geweldige tijd, ben ik
verder gegaan met mijn ontwikkeling en heb me gespecialiseerd in de jongste jeugd.

Verschillende extra opleidingen bij de KNLTB en bij de sportacademie van het NOC*NSF heb ik daarvoor gevolgd.

Ook heb ik een speciaal programma ontwikkeld, voor kinderen van 4 tot 6 jaar om ze kennis te laten maken met tennis en ze een basis te geven voor hun toekomstige sport leven. Niet om toekomstige topatleten te kweken, maar om ze op een leuke manier te leren bewegen en te spelen.

Ik ben de vereniging zeer erkentelijk dat ik mijn enthousiasme en ervaring met jullie mag gaan delen en hoop zo op die manier een steentje bij te kunnen dragen aan een gezonde en sportieve ontwikkeling van alle kinderen van t’Twiske !

tot snel,

Hugo Falcon
06-26030971