Foutje inschrijving 4 extra zomerlessen

extra lessen

Beste Twiske-leden,

Tennisschool ‘In Good Company’ onder leiding van Hugo Falcon heeft voor de maand juli 4 extra lesmogelijkheden aangeboden aan TC ’t Twiske. Hiervoor kon/kun je je digitaal inschrijven via de website van TC ’t Twiske.

Er was echter een foutje in de digitale inschrijving geslopen waardoor de inschrijvingen niet goed binnen zijn gekomen bij de tennisschool. Deze fout is inmiddels weer hersteld en opgelost.

Indien je je voor 29 juni hebt ingeschreven voor deze lessen en niet het onderstaande bevestigende plaatje hebt gezien bij het inschrijven dan is je inschrijving waarschijnlijk niet goed ontvangen.

Hierbij het verzoek om je inschrijving in dat geval dan opnieuw te doen. Misschien heb je je inschrijving al mondeling bij Hugo bevestigd ? In dat geval hoef je niets te doen.

Voor het opnieuw inschrijven kun je naar de Twiske website gaan of klik op https://www.tc-twiske.nl/forms/tennisles.php

Veel plezier tijdens de lessen !

Hartelijk dank namens ‘In Good Company’.