Nieuwe trainer Bas Klaassen stelt zich voor

Bas Klaassen

Beste leden,

Laat ik mijzelf even voorstellen als nieuwe clubtrainer bij TC ’t Twiske. Mijn naam is Bas Klaassen, 43 jaar jong en ik heb een groot tennishart. Ik tennis 33 jaar en geef 23 jaar tennisles, beide met veel plezier! Actief competitiespelen doe ik ook, bij TV Assendelft heren 1 op zaterdag. Ook heb ik competitie gespeeld bij TV de Cromme Bal en KLTV. In het verleden ben ik regelmatig actief geweest op de toernooien van TC ’t Twiske, zowel bij de jeugdtoernooien als bij het oktobertoernooi.

Op de baan gaan plezier en hard werken hand in hand. Het lesgeven geeft mij energie en plezier. Van beginner tot gevorderde , jong en oud, elk niveau heeft zijn wereldbal. En iedereen maakt vorderingen! Ik ben in het bezit van mijn B-licentie en verschillende extra diploma’s waaronder tenniskids.

Naast het lesgeven, organiseer ik vanuit de Stichting Masters of Tennis eenmaal per 2 jaar een toernooi waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Officieel begin ik per 1 april en de inschrijving zal binnenkort via de website van TC ’t Twiske opengaan. Kun je daar niet op wachten en wil je al eerder les? Dat kan! Geef maar een belletje, mijn nummer is 06-10909065.
Ik heb er zin in.

Vriendelijke tennisgroeten en tot op de baan,
Bas