Tennisles inschrijven

Tennisles

Aan de Senioren, ouders en de aanstormende talenten van TC ‘t Twiske.

Alle lessen voor de jeugd worden verzorgd door Hugo Falcon. Mocht je een andere voorkeur hebben of als je vragen hebt stuur dan een bericht naar Ron Braspenning.

De lesindeling voor de jeugd ziet er als volgt uit:

• Blauw (4 t/m 6 jaar)
• Rood (6 t/m 9 jaar)
• Oranje (8 t/m 11 jaar)
• Groen (10 t/m 12 jaar)
• t/m 14 jaar
• t/m 17 jaar

De lessen voor de senioren worden verzorgd door Cor Kwast, Paul Dogger en Hugo Falcon.

In overleg met trainers en techn.commissie worden de doorgroei en twijfel gevallen besproken. We zullen de groepen die doorgaan vanuit de winter trainingen zoveel mogelijk intact houden. Het bestuur geeft de voorkeur aan het trainen met groepjes in de categorie groen-geel en de Senioren met niet meer dan 4 personen , tenzij op uitdrukkelijk verzoek van de lesnemers.

Er is in de avonduren vanaf 19.00 uur 1 baan beschikbaar per trainer met een maximum van 2 banen.

Succes met de trainingen,
Ron Braspenning
Techn.commissie.

Met ingang van komend lesseizoen bepalen de tennisleraren zelf het tarief dat zij vragen voor een lesuur. De vereniging is hier geen partij in aangezien de tennisleraar zelfstandig ondernemer is en de vrijheid heeft om zijn tarief te bepalen.