KNLTB Competitie

Voorjaarscompetitie Tennis 2023 bij TC ‘t Twiske

Vanaf 19 december 2022 kun je je inschrijven voor de Voorjaarscompetitie Tennvia het formulier op de website: https://www.tc-twiske.nl/form/voorjaarscompetitie

Competitieaanbod Padel
Nieuw: Over een paar weken is inschrijven voor de Padel Voorjaarscompetitie mogelijk.
De TC heeft zich versterkt met 2 padel coördinatoren: Chantal de Mug en Mad Koorn. Hard nodig, zeker nu we in 2023 ook competitie PADEL gaan spelen. Over het inschrijven voor deze competitie zal in januari 2023 meer informatie volgen.

Competitieaanbod Tennis
De jeugd speelt op zondag. Jeugdleden die meedoen aan het TTC worden ingeschreven. De indeling zal in en na overleg met de kinderen, ouders, trainers en technische commissie plaatsvinden. Leden die niet meedoen aan het TTC kunnen contact opnemen met de jeugdcommissie: [email protected]. 

Voor senioren bestaat de Voorjaarscompetitie uit een zeer divers competitieaanbod, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, voor iedere tennisser is er een competitie die past! 

Het aanbod voor onze vereniging voor tennis vind je hier: 

 

De speeldata vind je hier:

Voor de vrijdagavond geldt weer dat er om de week wordt gespeeld, de ene week de Heren Dubbels en de Dames Dubbels, de week erna de Gemengd Dubbels. Hierdoor zijn er vrijdagavond 5 speeldagen. Je betaalt als team dan ook iets minder competitiebijdrage als je op deze avonden speelt. 

Dit jaar is er weer een Starterscompetitie 8&9 op de donderdagavond. Deze competitie is echt bedoeld voor beginners. Er worden 2 wedstrijden gespeeld waarin alle combinaties mogelijk zijn, dus Heren dubbel, Dames dubbel of Gemengd dubbel. 

Voor alle dagen geldt, gezien de beschikbaarheid van de banen, een maximum aantal inschrijvingen. Schrijf je dus op tijd in want vol = vol, op volgorde van inschrijving.

Dispensatie
Wil je vaker dan één keer per week competitie spelen? Geef dit dan bij de opmerkingen aan, dan kijk ik of er dispensatie moet wordt aangevraagd.

Ja, wij doen mee!
Lijkt het jou leuk om mee te doen? Schrijf je dan in met jouw team. Mocht je nog geen team hebben, vraag dan rond en probeer alsnog een team te formeren of informeer bij mij. Je hebt voor deze voorjaarscompetitie tot en met 6 januari 2023 de tijd om je op te geven.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Dan nodig ik je uit om op het inschrijfformulier te kijken en je keuze te maken. Het is elk jaar een beetje anders, dus kijk goed waar je je voor inschrijft. De klasse waarin jouw team uiteindelijk wordt ingedeeld hangt samen met de speelsterkte van jouw team(genoten).

Twijfel je over welke competitie voor jouw team het meest geschikt is, stuur dan even een e-mail naar [email protected] voor overleg.

Veel plezier met de voorpret en vanuit de TC een hele fijne decembermaand toegewenst.

Groetjes,
Angelique

 

 

klassenvolgorde-knltb-competitie-2021.pdf knltb-competitiereglement-2021.pdf uitleg-invallen-in-ander-team.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 684 3576

Tennisclub 't Twiske

Twiskeweg 99
1511BW Oostzaan

KVK-nummer

40617242