Lid worden ?

• 1 lidmaatschap waarbij je kunt Tennissen en Padellen
  • 8 prachtige smashcourt tennis banen
  • 2 nieuwe gloednieuwe wedstrijd padel banen
  • Het hele jaar door heerlijk buiten tennis of padel spelen, dus ook in de winter
  • Geen wachtlijst, nu aanmelden is vandaag nog spelen
  • Padel- en Tennisplezier staat op de eerste plaats
  • Kinderen leren spelenderwijs tennissen
  • Speciaal voor de jeugd: Twiske Tennis Compleet
  • Gezellige vereniging met activiteiten en leuke toernooien
  • Nieuwe leden voelen zich snel thuis
  • Sfeervol clubhuis dat professioneel gerund wordt door Ruud

Word nu lid!

De Jeugd: Voor alle leeftijden een passend pakket:

Voor kinderen t/m 17 jaar: Lidmaatschap als jongste jeugd of junior. Je kunt tennissen wanneer je wil en met wie je wil, deze persoon moet wel ook lid zijn van de club. Daarnaast heb je de mogelijkheid om tennisles te volgen, dat is separaat te boeken bij Monteban Tennis & Padel. Ook kun je mee doen aan allerlei leuke activiteiten, zoals pepernoot-, tosti- en ouder&kindtoernooi.

Voor jeugd van 7 t/m 8 jaar: TTC- lidmaatschap*. Twee vaste lessen in de week met leeftijdsgenoten, ladderwedstrijden op zondagochtend en gratis mee doen aan allerlei leuke activiteiten, zoals pepernoot-, tosti- en ouder&kindtoernooi. Dit alle schoolweken en allemaal voor een vaste prijs per maand.

Voor jeugd van 9 t/m 17 jaar: TTC- lidmaatschap*. Twee vaste lessen in de week met leeftijdsgenoten, ingedeeld worden in een tennisteam om belangrijke competitie wedstrijden te spelen en gratis mee doen aan allerlei leuke activiteiten, zoals pepernoot-, tosti- en ouder&kindtoernooi. Dit alle schoolweken en allemaal voor een vaste prijs per maand.

Voor de jong volwassenen van 18 t/m 23 jaar: Studenten lidmaatschap, dat betekent dat je een goedkoop lidmaatschap hebt en de mogelijkheid tot tennisles op jouw niveau met leeftijdsgenoten. Ook kun je meedoen aan het Clubkampioenschap en je inschrijven voor activiteiten als ‘De Spaanse Avond’. Bij TC ’t Twiske is het heerlijk om het tennissen af te sluiten met een hapje en een drankje op het zonnige terras.

* Twiske Tennis Compleet, wat is dat?
TPC ‘t Twiske biedt voor jeugdleden van 6 t/m 17 jaar dit TTC lidmaatschap aan
In alle schoolweken en voor een vaste prijs per maand (12x)

• 2x per week tennisles met leeftijdsgenoten olv Monteban Tennis & Padel (MTP)
  • 1x per maand 'sjoemelavond' - tenniswedstrijden onderling olv MTP
  • Tenniscompetitie op zondagen voor jeugdleden vanaf 9 jaar
  • Clubladderactiviteiten op zondag voor jeugdleden vanaf 6 t/m 8 jaar
  • Gebruik van de KNLTB ClubApp voor TPC 't Twiske informatie
  • Vrij tennissen, hiervoor een baan afhangen in de KNLTB ClubApp
  • Clubactiviteiten zoals tostitoernooi, ouderkindtoernooi en pepernotentoernooi
  • Lidmaatschapscontributie en afdracht bonsdlidmaatschap
  • Lidmaatschap is per maand opzegbaar, met minstens een maand opzeg termijn en gaat in per de eerste van de volgende volle maand. (Dat kan dus 31 tot 60 dagen zijn !)

Gedagsregels

Voor zowel op de Tennisbanen als op de Padelbanen gelden er regels. Kijk voor deze regels in de tab 'algemeen'. Bij het niet gedragen op de banen kan het bestuur het lidmaatschap stopzetten.

Tarieven

Een jaarlidmaatschap wordt aangegaan voor één jaar en zal vervolgens van jaar tot jaar stilzwijgend worden verlengd. Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Bij start van het lidmaatschap gedurende het jaar wordt de contributie pro-rata berekend over de periode van het jaar dat je wel lid bent. Die periode start per de eerste van maand van de maand dat je je inschrijft en loopt tot en met december van dat jaar. Het lidmaatschap wordt daarna stilzwijgend verlengt tot een jaarlidmaatschap. Voor opzeggen van je lidmaatschap zijn regels. Zie de tab 'opzeggen'
Peildatum leeftijd is 1 januari

Senioren (vanaf 24 jaar) € 170,-