Sponsorcommissie

Commissielid
Larissa Joffer

Frank
Sinds 4 jaar ben ik lid van de T.C. Twiske. 5 jaar geleden ben ik in Oostzaan gaan wonen en om mensen te leren kennen en om lekker sportief bezig te zijn heb ik het tennis weer opgepakt.

T.C. Twiske is een fijne open club, waar je makkelijk contacten legt. En natuurlijk vind ook ik het heerlijk om in een gespreid bed van de tennisclub binnen te stappen, maar vind dat we het sporten en clubgevoel samen moeten faciliteren.

Dat is de reden dat ik heb aangeboden om onderdeel te zijn van de sponsorcommissie.

Ik ben getrouwd met Carlijn en we hebben 3 fantastische kinderen. We zijn in de luxe positie dat we kunnen sporten. Persoonlijk vind ik dat we als gemeenschap moeten zorgen dat iedereen kan sporten. Daarom het extra initiatief ‘Lid voor een ander’. Zo kunnen we Oostzaners helpen die niet de financiële middelen hebben om te sporten. Door een tientje meer te betalen op je lidmaatschap kunnen we daarvoor zorgen.

Daarnaast kunnen we dankzij onze sponsoren de pijlers van de club versterken. De vraag is natuurlijk ‘Wat krijg je ervoor terug?’ Als commissie hebben we daarom het bedrijfstoernooi voor onze sponsoren geïntroduceerd. Ook is het voor onze hoofdsponsors mogelijk om een eigen toernooi voor het bedrijf, vrienden of familie te organiseren. Daarnaast vind ik dat we ons bewuster moeten zijn van de sponsoren. Kijk eens naar de doeken om de baan en kijk bij een volgende aankoop of je dit bij onze sponsoren kan doen. En mocht je de jeugd willen steunen, word dan lid van de club van 50!

Samen kunnen we de club nog mooier maken.

En voor alle sponsors geldt, het belangrijkste wat je terugkrijgt voor sponsoring is ‘een glimlach van oor tot oor!’

Nick
Ik ben nu 4 jaar lid van TC t’ Twiske wij wonen in landsmeer toch viel onze keus 4 jaar geleden op TC Twiske .Wij zijn inmiddels met 3gezinsleden lid van de vereniging.

Wat ik belangrijk vindt van een vereniging is de sfeer, gezelligheid en de diversiteit van de leden.

Dit heeft mij er toe aangezet om wat voor de vereniging als vrijwilliger te betekenen.

Larissa
Sinds de zomer challange ben ik lid geworden. Als kind heb ik ook gespeeld op de tennisbaan. Ik ben de sponsorcommissie binnen komen rollen omdat ik verschillende sponsoren zocht voor het toernooi van de zomer challange.  Ook doe ik nog aan volleybal waar ik veel werk doe voor de vereniging! Ook met dit team proberen we veel moois te bereiken voor ons vereniging!

Mijn motto is daarom ook: ‘’ In de sport betekent op achterstand komen niet dat je de wedstrijd gaat verliezen’’.

Steun de club en blijf fit!

Vragen?

Twiskeweg 99