Public Relations & Communicatie commissie

Wat doet de PRC commissie?

 

De PRC commissie is er voor het in- en externe communicatiebeleid van de club, vertegenwoordigt dus de club bij PR activiteiten en zorgt voor juiste informatie tijdig op de communicatie kanalen. Hierbij helpt de PRC dus ook andere commissies om de communicatiekanalen, TC ’t Twiske wise, te gebruiken.

 

Voorzitter
Saskia Kloprogge
E: [email protected]

 

Commissielid
Yvonne Joffer

 

Commissielid
Kelly Bakker

 

Commissielid
Robin Roest

 

Even voorstellen

 

Saskia

“Ik korfbalde en mijn vader deed aan tennis, het was toen nog een ‘elite sport’. Hij was een goede C1 speler en wilde graag winnen. Ik vond het altijd spannend om bij hem te gaan kijken, dat heb ik nu bij Steijn 😊. Het is erg leuk om met Peter en Steijn samen op de club een balletje te slaan en ook ik wil een echte wedstrijd  graag winnen. Ik ben een verenigingsmens, nog steeds actief in het bestuur van de korfbalclub, dus iets doen voor de tennisclub vind ik een normale zaak. Inderdaad, het kost tijd, maar het voelt goed dat ik mijn steentje bij kan dragen. Wat ik op het moment zo goed vind bij TC ’t Twiske is dat er commissies ontstaan. Alle hulp van alle leden wordt zeer op prijs wordt gesteld, iedereen kan zich opgeven om zich in te zetten voor de club! En dat Hugo de nieuwe trainers Sydney, Paul en Jeroen heeft gevonden voor onze Club, fantastische aanwinst!”.

 

Kelly 

“Al een aantal jaar ben ik lid van TC ‘t Twiske, mijn familie heeft mij aangestoken met het Tennis Virus. De laatste tijd ben ik er ook vaak te vinden voor een gezellig potje tennis met vrienden.

Het is leuk om als nieuw lid van de PRC aan te sluiten om de betrokkenheid met de club te vergroten”.

 

Robin 

“Mijn naam is Robin, 25 jaar. Ik heb een groot deel van mijn leven gevoetbald bij Reiger Boys in Heerhugowaard. Nadat ik gestopt ben en een aantal jaar alleen te hebben gesport in de sportschool, leek het me leuk om weer aan balsport te doen. Tennis heeft mij altijd geïnteresseerd, en aangezien bijna de hele schoonfamilie lid is bij TC ‘t Twiske, besloot ik mij ook aan te melden. Sinds juli vorig jaar speel ik met plezier een aantal avonden in de week een potje tennis. 

Een aantal weken geleden ben ik onderdeel geworden van de PRC commissie binnen TC ‘t Twiske. Op deze manier wil ik mijn steentje bijdragen aan de ontwikkeling van de club!”.  

 

Yvonne 

"Toen ik in het voorjaar besloot om me in te zetten voor de Tennis vereniging, had ik geen idee dat je er zoveel plezier aan kan beleven. Zelf ben ik behulpzaam en positief, ook wel eigenwijs, dol op (zwem)lesgeven en tennissen. Toen ik 8 jaar was ben ik begonnen met tennissen in Amsterdam Noord bij de vereniging TOB. Inmiddels ben ik al heel wat jaren lid bij TC ‘t Twiske en doe actief mee met de competitie. Wat er nog op mijn pad komt met de PRC commissie? Geen idee...ik ga het allemaal beleven". 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 684 3576

Tennisclub 't Twiske

Twiskeweg 99
1511BW Oostzaan