Public Relations & Communicatie commissie

Wat doet de PRC commissie?

De PRC commissie is er voor het in- en externe communicatiebeleid van de club, vertegenwoordigt dus de club bij PR activiteiten en zorgt voor juiste informatie tijdig op de communicatie kanalen. Hierbij helpt de PRC dus ook andere commissies om de communicatiekanalen, TPC ’t Twiske wise, te gebruiken.

Voorzitter
Saskia Kloprogge
E: [email protected]

 

Commissielid
Yvonne Joffer
E: [email protected]

 

Commissielid
Robin Roest
E: [email protected]

2020 en 2021. Tropen jaren voor de PRC commissie, met name door het succes van de Zomer Challenge, met in totaal 260 aanmeldingen. Ook het inrichten en gebruik van KNLTB systeem en App, opstellen van sjablonen en wegwijzen van nieuwe leden was een aardige klus. Daarbij kwam tussendoor ook de ledenadministratie in het nieuwe systeem voor twee jaar bij de PRC commissie. De PRC coordineert de publicaties in de krant, helpt met de site, info op FB en in de app. Krijg je een melding via de app, komt dat vaak bij de PRC vandaan. We zijn trots op de organisatie van in 2021 nog de grote club actie en het kinderfestijn, in 2021 en 2022 de Rabo bank support actie, de hulp aan de MTP trainers en ons rookvrije terrein per 1 januari 2022.

2022 gaan we voor grootse bekendmaking van 'Padel bij TPC 't Twiske', een deel overkapping bij baan 7, 8 en 9, de Rabo Bank actie, de indeen bus, opzetten 'lief en leed' commissie en promoten van onze club in het algemeen.

Wil je mee doen? Meld je aan: [email protected]

Even voorstellen (juni 2021)

Saskia

“Ik korfbalde en mijn vader deed aan tennis, het was toen nog een ‘elite sport’. Hij was een goede C1 speler en wilde graag winnen. Ik vond het altijd spannend om bij hem te gaan kijken, dat heb ik nu bij Steijn 😊. Ik ben een verenigingsmens, nog steeds actief in het bestuur van de korfbalclub, dus iets doen voor de tennisclub vind ik een normale zaak. Inderdaad, het kost tijd, maar het voelt goed dat ik mijn steentje bij kan dragen. 

Robin 

“Mijn naam is Robin, 25 jaar. Ik heb een groot deel van mijn leven gevoetbald bij Reiger Boys in Heerhugowaard. Nadat ik gestopt ben en een aantal jaar alleen te hebben gesport in de sportschool, leek het me leuk om weer aan balsport te doen. Tennis heeft mij altijd geïnteresseerd, en aangezien bijna de hele schoonfamilie lid is bij TC ‘t Twiske, besloot ik mij ook aan te melden. Sinds juli vorig jaar speel ik met plezier een aantal avonden in de week een potje tennis. 

Een aantal weken geleden ben ik onderdeel geworden van de PRC commissie binnen TC ‘t Twiske. Op deze manier wil ik mijn steentje bijdragen aan de ontwikkeling van de club!”.  

Yvonne 

"Toen ik in het voorjaar besloot om me in te zetten voor de Tennis vereniging, had ik geen idee dat je er zoveel plezier aan kan beleven. Zelf ben ik behulpzaam en positief, ook wel eigenwijs, dol op (zwem)lesgeven en tennissen. Toen ik 8 jaar was ben ik begonnen met tennissen in Amsterdam Noord bij de vereniging TOB. Inmiddels ben ik al heel wat jaren lid bij TC ‘t Twiske en doe actief mee met de competitie. Wat er nog op mijn pad komt met de PRC commissie? Geen idee...ik ga het allemaal beleven". 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 684 3576

Tennis & Padel 't Twiske

Twiskeweg 99
1511BW Oostzaan

KVK-nummer

40617242