De Najaarscompetitie

16 mei 2022


Inschrijving Najaarscompetitie 2022 - LET OP: donderdag- en vrijdagavond zitten vol.

Doet jouw team mee met de Najaarscompetitie?
Vanaf vandaag kun je je inschrijven via het formulier op de website: https://www.tc-twiske.nl/form/najaarscompetitie

 

In het kort

Met ingang van dit jaar is het aantal speeldagen van de Najaarscompetitie aangepast van 7 naar 5 speeldagen in de maanden september en oktober. Het overzicht van de speeldagen vind je verderop. Op de vrijdagavond zal ook niet om de week worden gespeeld, zoals nu in de Voorjaarscompetitie sinds dit jaar wel het geval is. Ouderwets met z’n allen weer op de vrijdagavond. Dit betekent wel dat er een beperkte inschrijving mogelijk is, namelijk maximaal 6 teams. Wie zich het eerst inschrijft, heeft de meeste kans. Gelukkig zijn er nog genoeg andere mogelijkheden om jouw team in te schrijven. 

 

Competitieaanbod

De jeugd speelt op zondag. Inschrijving loopt via de Jeugdcommissie. Jeugdleden die meedoen aan het TTC worden ingeschreven. De indeling zal in en na overleg met de kinderen, ouders, trainers en technische commissie plaatsvinden. Leden die niet meedoen aan het TTC kunnen contact opnemen met de jeugdcommissie: [email protected]. 

Voor senioren bestaat de Najaarscompetitie uit een zeer divers competitieaanbod op bijna iedere dag van de week, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, voor iedere tennisser is er een competitie die past! 

Dus ga op zoek naar tennismaatjes, formeer een team en schrijf je in. Je hebt nog tot 6 juni a.s. om jouw team compleet te krijgen.

Het aanbod voor onze vereniging vind je hier: 

 

De speeldata vind je hier

 

Dispensatie

Wil je vaker dan één keer per week competitie spelen? Geef dit dan bij de opmerkingen aan, dan kijk ik of er dispensatie moet wordt aangevraagd.

 

Ja, wij doen mee!

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Schrijf je dan in met jouw team. Je hebt tot 6 juni 2022 de tijd om je op te geven. Voor alle dagen geldt, gezien de beschikbaarheid van de banen, een maximum aantal inschrijvingen. Schrijf je dus op tijd in want vol = vol, op volgorde van inschrijving.

Ik nodig je uit om op het inschrijfformulier in te vullen

De klasse waarin jouw team uiteindelijk wordt ingedeeld hangt samen met de speelsterkte van jouw team(genoten).

Twijfel je over welke competitie voor jouw team het meest geschikt is, stuur dan even een e-mail naar [email protected] voor overleg. 

Na inschrijving ontvang je van mij een bevestiging, ik kijk er weer naar uit.

Groetjes,

Angelique, VCL

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 684 3576

Tennisclub 't Twiske

Twiskeweg 99
1511BW Oostzaan

KVK-nummer

40617242